Vad menas med egen upplaga?

Egen upplaga är när du väljer att köpa ett antal tryckta exemplar av din bok som skickas hem till dig. Dessa böcker kan du sedan ge bort eller sälja på egen hand.

Du bestämmer själv storleken på din tryckta upplaga och du kan köpa till tryck av fler böcker när som helst. Genom att beställa ett större antal böcker samtidigt kan du få ner styckpriset för de tryckta böckerna.

Trycket av en egen upplaga tar oftast omkring 7 arbetsdagar för dig att få från att vi skickar beställningen till tryckeriet. För större upplagor där andra tryckerier ibland används kan leveranstiden vara längre, vilket vi då meddelar dig om.

I våra användarvillkor kan du läsa vad som gäller för beställningar, leverans och reklamation.