När sker utbetalningar?

Avräkningar på din intjänade intäkt görs varje kvartal. Ingen utbetalning sker automatiskt, men överstiger din intjänade intäkt 1000 kr på ett kvartal kan du fakturera oss.  Läs mer i våra användarvillkor.

Fakturor du skickar till oss för utbetalning av din intjänade intäkt, också kallad avans, betalas på fakturans förfallodatum. Det innebär att du som leverantör har pengarna på ditt konto först några dagar senare.

Om förfallodatumet infaller på en helgdag betalas fakturan på efterföljande helgfri vardag.