Vad erbjuder Type & Tell för betalningsalternativ?

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via Klarna Checkout.

Väljer du att betala med faktura skickas denna ut i samband med att ordern behandlas hos oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.
I Klarna Checkout identifierar du dig själv för att sedan se vilka betalningsalternativ du kan välja mellan. Vilken information du behöver identifiera dig med kan variera mellan köptillfällen och kunder. Klarna gör ingen automatisk kreditupplysning men kan göra det vid behov, beroende på betalningsalternativ. Tas en kreditupplysning påverkar det inte din kreditvärdighet, och denna kan inte ses av andra som begör kreditupplysningar om dig.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos  Klarna.