Hur lång tid tar det att ge ut en bok?

När du är helt klar med din bok – den är färdigskriven, redigerad, korrekturläst, formgiven och har ett omslag – samt du har fyllt i all nödvändig information om din bok under Förbered publicering, är det dags att skicka boken till granskning.

Vi granskar boken inom två arbetsdagar. Går din bok inte igenom granskningen kontaktar vi dig och skickar tillbaka boken till ditt skrivbord så att du kan göra nödvändiga ändringar innan du skickar den till granskning igen. Blir din bok godkänd, och du har valt att ge ut den som tryckt bok, beställer vi ditt provexemplar. Se till att du har fyllt i dina leveransuppgifter under din profil. Provexemplaret trycks och skickas till dig inom 7 arbetsdagar.

När du fått ditt provexemplar och granskat det hör du av dig till oss och säger om det är något du hittat som du vill ändra eller som blivit fel, eller om boken är redo att publiceras.

Boken publiceras så fort vi fått ditt godkännande. Har du valt att distribuera din trycka bok och/eller e-bok dröjer det mellan 1-3 dagar innan boken är tillgänglig via återförsäljarna.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss