Vad tittar ni på när ni granskar min bok och hur lång tid tar granskningen?

När vi granskar din bok tittar vi på dessa saker:

• Att all metadata finns med (titel, författare, ISBN, bokpresentation, genre)
  • Att filerna är korrekta och fungerar för tryck (tryckta böcker) eller går att läsa digitalt (e-böcker)

Vi gör ingen granskning av innehållet och tar inget ansvar för innehållet i de böcker som publiceras via Type & Tell.  Läs mer i våra användarvillkor.

Vi försöker att genomföra granskningen inom 48 timmar på helgfria vardagar.

Observera att en teknisk granskning bara sker första gången du skickar in boken till oss.